Publisert Legg igjen en kommentar

Båter mot bølgene

Med Båter mot bølgene gjør Esben S. Titland sin heftedebut som serieskaper. Tidligere har han gitt ut flere egenproduserte fanziner, men dette er hans første hefte på forlag og med ordentlig distribusjon. Som i de tidligere fanzinene tar han utgangspunkt i seg selv og egne erfaringer. Hovedpersonen reiser til Brasil for å møte broren som har jobbet der i lengre tid. Historien blir både en indre og ytre reise, og forteller både om møtet med den søramerikanske kulturen og naturen, og om relasjonen mellom brødrene. Sentralt i historien er også hans tilbakeblikk til en jenteskikkelse han forlot i Oslo. Skildringen preges av stor troverdighet og mange gode betraktninger av hverdagen. Personlige temaer løftes opp på et allmenngyldig nivå. Og studiene av Brasil skaper en fascinerende ramme for historien. Bestill bladet fra Jippi kafe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.