Publisert Legg igjen en kommentar

”a really good read”

Den innflytelsesrike svenske skribenten og Bild & Bubbla-redaktøren Fredrik Strömberg har en positiv omtale av Nebelgrad Blues på sin nettside. Her konstaterer han blant annet at han var en av de første som omtalte Jason internasjonalt. Siden har Jason blitt et internasjonalt fenomen og mange nye norske serieskapere har dukket opp uten å nå de samme høyder som Jason. Etter å ha lest Nebelgrad Blues tror han imidlertid at han har en utfordrer. Han peker videre på at Sigbjørn Lilleeng har mange internasjonale inspirasjonskilder samtidig som han er fundert i den moderne norske serietradisjonen. Til slutt anbefaler han alle som bor i Skandinavia til å lese serien, og utenlandske forlag til å kjøpe rettighetene så raskt som mulig. Les hele anmeldelsen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.