Publisert Legg igjen en kommentar

”Generasjonsskiftet”

Under overskriften ”Generasjonsskiftet” hadde Morten Harper en grundig gjennomgang av Forresten 23 i Dagens Næringsliv 5. Juni. Her skriver han blant annet at ”Forresten er blitt det viktigste startstedet for ferske serieskapere som ønsker lage noe annet enn korte humorstriper.” Og i en liten gjennomgang av høydepunkter sier han ”Sproingvinner Esben Titland har laget en stilsikker skildring av rutinenes tvang (Steinras). Lene Ask gjør en effektfull vri på skyld og skam (Bønnesvar). Flu Hartbergs Pommes Frites er en herlig iscenesatt skrekkfabel. Høydepunktet er likevelkinesiske Chihois sofistikerte mor-og-sønn-historie Havet.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.