Publisert Legg igjen en kommentar

”Fra bygd til by”

Morgenbladet har anmeldt Betongdrømmer 1. Ingressen lyder ”Vellykket stilskifte fra en av landets mest lovende unge tegneserieskapere. Anmeldelsen har en gjennomgang av alle Nebelgrad Bluesheftene og konkluderer ”Lilleeng viser med denne utgivelsen at han ikke fikk Kulturdepartementets pris for beste tegneserie 2008, Sproingprisen 2007 og debutantprisen ved Raptusfestivalen i 2007 bare på grunn av en lettvint og gjenkjennelig bygdegut-saga, men at han har pennen, fantasien og innsikten som skal til for å skape universer og karakterer som engasjerer leserne på et bredt område.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.