Publisert Legg igjen en kommentar

Nye barnebøker

Flere Jippirelaterte tegnere er aktuelle i bokhøsten. To av de mest spennende sett med Jippiøyne er barnebøkene Annette Saugestad Hellands Superpappa og Pelè: Tanntyven og Eivor Vindenes’ Alt kan reparerast med illustrasjoner av Jens K Styve. Eivor Vindenes er tidligere redaksjonsmedlem i Jippi og har skrevet flere kortere historier til Forresten. Jens K Styve er en av grunnleggerne av Jippi, og er mest kjent for seriene om Finn Bjølseth. Annette Saugestad Helland ga for noen år siden ut barneboka Bø! på Jippi. Øyvind Holen anbefalte for øvrig nylig Bø! på vegne av sinn datter. Les mer om de to nye bøkene hos de aktuelle utgiverne; Cappelen Damm og Samlaget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.