Publisert Legg igjen en kommentar

En oase i den intellektuelle ørkenen

Studvest har anmeldt de to nye bøkene Fugløya og Kunsten å knyte en knute. Etter en innledende frustrasjon over juleheftene – «denne horrible manifestasjonen av satan i tegneseriehefte-form» – omtales de to bøkene i positive ordelag. Om Kunsten å knyte en knute heter det blant annet «Page sin stil er kunstnerisk og stilisert. Til tider kan det minne litt om Jason, ikke nødvendigvis i streken, men i stemningene som tegningene uttrykker. «Kunsten…» er veldig mørk, veldig stille og mediterende. Det er en veldig tankefull fortelling og tegningene sitter som et skudd til historien de illustrerer.» Hele anmeldelsen kan leses her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.