Publisert Legg igjen en kommentar

Værverk ukas bok

” Jim Woodring har vært en av tegneserieverdens mest inspirerende utøvere siden skapelsen av Frank i 1986. Derfor er det et aldri så lite varp Jippi forlag har gjort når de sikret seg rettighetene til en norsk utgivelse av hans siste og etterlengtede bok, Værverk, den til nå lengste og i tillegg, en av de mest absurde skildringene av Jim Woodrings merkverdige drømmeverden.”

Værverk er ukas bok i Radio Revolt i Trondheim. Gå inn på siden deres og i tillegg til en kort redaksjonell omtale kan du høre et radioinnslag med anmeldelse og et forsøk på å beskrive Woodrings univers.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.