Publisert Legg igjen en kommentar

”en liten perle”

Numer har omtalt Kunsten å knyte en knute. Anmelderen peker blant annet på at Page henter inspirasjon både fra den klassiske litteraturen og fra smalere ”indiefortellinger”. Til slutt konkluderer hun: ”Verket befinner seg i krysningspunktet mellom undergrunnsserienes fanzinepregede amatørestetikk, og den mer etablerte kunstens underliggjørende virkemidler og temaer. Tegneserien er holdt i sort-hvitt med innbydende kontraster og symboltunge scener. Det gåtefulle verket vil fascinere både retroorienterte tegneseriefans og litteraturinteresserte.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.