Publisert Legg igjen en kommentar

“Romantisk surrealisme”

Serienett har anmeldt Dei samlar seg, dyra, og anmelder Kristian Hellesund skriver blant annet:
”Jim Woodring er en mester innen tegning og tegneserier. Dei samlar seg, dyra er en herlig leseopplevelse, der Woodring viser at han er en særdeles dyktig serieskaper. Han velger å presentere Dei samlar seg, dyra uten noen innslag av tekst, og det er en krevende form. Den håndterer han til fulle. Tegninger og uttrykk driver handlingen videre, og det er vanskelig å legge boken ned. Best er Woodring i en sekvens der Frank forelsker seg. Her viser Woodring at bilder forteller mer enn drøssevis av ord.”
Les hele anmeldelsen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.