Publisert Legg igjen en kommentar

Fia Mia – endelig i samling

Rundt årtusenskiftet var Fia Mia dronningen av Grünerløkka og norske tegneseriers kvinnelige stilikon. Fra 1997 til 2002 kom det fire egne hefter med henne i tillegg til at hun gjorde gjesteopptredener blant annet i Forresten, Fidus, Tegn og Gateavisa. Her er endelig den store samleboka med de beste seriene om norske seriers fremste kultheltinne.

Med sine rastafletter, karakteristiske klesdrakt og utadvendte væremåte er Fia Mia en jente det er umulig å ikke legge merke til. Men like viktig i Fia Mias verden er kanskje Knut Q, den litt stille og politisk korrekte Blindernstudenten som alltid stiller opp for henne. Historiene dokumenterer tiden og stemningen på Grünerløkka og i Oslo rundt årtusenskiftet. Musikk, puber, utesteder og samtaletemaer er slik vi husker det.

Spesielt for denne boka er en nytegnet historie som på utmerket vis fungerer som en avslutning fordi den antyder hva som skjedde videre med Fia Mia og Knut Q, samtidig som den forteller om hvorledes de to innledet vennskapet sitt. Bestill fra Jippi kafe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.