Publisert Legg igjen en kommentar

Sproing til Nebelgrad

Sigbjørn Lilleeng vant Sproingprisen for beste norske serie 2007 for Nebelgrad Blues 3. I juryens begrunnelse heter det: Årets vinner av kategorien norsk klasse kan kalles en morsom, tankevekkende og spennende dokumentar av vår samtid. Sammen med en spenstig fortellerteknikk har forfatteren klart å skape en historie som virkelig kan kommunisere med leseren. Språket er kort, presist og kler de uttrykksfulle illustrasjonene godt. I det hele tatt en historie med «det lille ekstra» og som i høyeste grad fortjener prisen. Det er en stor glede å kunne overrekke Sproingprisen for beste norske serie til Sigbjørn Lilleeng for «Nebelgrad Blues 3».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.