Publisert Legg igjen en kommentar

Forresten 22 er ute

Endelig er Forresten 22 ute, og som vanlig får vi servert en solid samling med nye norske tegneserier. Forsiden er laget av Sigbjørn Lilleeng, og han har også laget åpningshistorien i bladet. Av andre bidragsytere kan nevnes Rui Tenreiro som tidligere i år ga ut Høytiden. Også Martin Ernstsen bidrar med en Nissefuglhistorie, og blant andre bidragsytere finner vi Roy Søbstad, Ronny Haugeland, Kirjan Waage, Ellen Bergheim og Bendik Kaltenborn. Norskamerikaneren Anders Nilsen har stor suksess i den prestisjefylte delen av amerikansk seriebransje. Her ser vi ham første gang på norsk. Utenlandsk gjest denne gang er argentinske Fernando Calvi. Bladet kan selvsagt bestilles fra Jippi kafe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.