Publisert Legg igjen en kommentar

6 til Nebelgrad Blues

En entusiastisk Walter Wehus i Bergens Tidende gir de to nye Nebelgrad Blues-bøkene karakteren 6 og skriver blant annet «Og ikke nok med at dette er årets julegave; det er DEN norske serien som du bør ha på nattbordet og lese til det bare er filler igjen; en serie som får deg til å grine og le selv om du aldri hverken har spilt i garageband eller vært på hjemmebrentparty.» Og han konkluderer: » Historiefortellingen er så god at du ikke legger merke til den. Til og med skjebnene som egentlig ikke passer inn i rammehistorien, er med på å komplettere bildet av landsbygda på sitt beste og verste. Historien om Bernards kamp mot og flukt fra et småbyhelvete som truer med å ta knekken på ham er så underholdende, allmengyldig, morsom og rett ut sagt FIN at det er nesten så man kan håpe på enda en Sproing i denne retningen.» Les hele anmeldelsen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.