Publisert Legg igjen en kommentar

”Historiefortellerne”

Under overskriften ”Historiefortellerne” hadde Morten Harper anmeldelse av Sigbjørn Lilleengs nye Nebelgrad Blues-hefte og Tor Ærligs nye bok Mare Frigoris i Dagens Næringsliv 21. april. I anmeldelsen hevder han at ”Akkurat nå er Lilleeng og Ærlig de fremste historiefortellerne blant norske serieskapere.” I en generelt positiv omtale roses Lilleeng spesielt for miljø- og persontegning. ”Den kameratslige tonen i dialogen er nær og livaktig. Foreldrenes velmenende og brysomme omsorg treffer også godt.” Omtalens ingresstekst fungerer kanskje også som konklusjon: ”Landets mest hardtarbeidende serieskapere leverer varene.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.