Publisert Legg igjen en kommentar

Nytt Nebelgrad Blues er ute

I den femte episoden av Nebelgrad Blues får sagaen om Bernard og vennene en ny vending. Bernard og Martin flytter vekk fra bygda og inn til byen. Bandet Grim Obsessions som så langt har vært mye av drivkraften for vennene er nå oppløst. I stedet skal Martin og Bernard konsentrere seg om studier i Oslo. Bernards store forelskelse Helena studerer i Bergen, mens Karl blir igjen i sin traurige jobb i den lokale matbutikken. En overordnet tematikk så langt i Nebelgrad Blues har vært beskrivelse av livet på landsbygda. Dette videreføres nå med å skildre motsetninger mellom by og land, men viktigst av alt er fortsatt skildringene av hovedpersonenes vennskap, kjærlighet og problemer. Skifte av miljø har ikke endret det som har vært Lilleengs varemerker så langt; glitrende miljøskildringer og stilrene tegninger. Bestill bladet fra Jippi kafe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.