Publisert Legg igjen en kommentar

Forresten 23

Forresten 23 er et Forresten i nytt format og ny innpakning. Forresten har alltid vært i en stadig utvikling med en helhet skapt av uttrykkene til de enkelte bidragsyterne. Underveis har bidragsytere kommet og gått, og også har de enkelte tegnerne utviklet seg over tid. De siste numrene har kursen gått i retning av det kunstneriske og eksperimentelle, og ny innpakning er ytterligere en synliggjøring av et Forresten i forandring. Serieskapere som bidrar er Kim Hiorthøy, Espen Friberg, Mari Kanstad Johnsen, Martin Ernstsen, Lene Ask, Andrew Page, Espen Titland, Rui Tenreiro, Flu Hartberg og Bendik Kaltenborn. Utenlandske gjester denne gang er Chihoi fra Hong Kong og Tommi Musturi fra Finland. Bestill bladet i kafeen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.