Publisert Legg igjen en kommentar

Skryt til Eksossolo

Serienett har nå lagt ut sin anmeldelse av Eksossolo. Anmelder Kristian Hellesund konkluderer sin positive omtale slik: ”Nebelgrad Blues har vært et av de mer lesverdige, norske eposene i tegneserieform de siste årene. Avslutningen Eksossolo skuffer ikke, og den viser at Sigbjørn Lilleeng er en solid forteller. Ryktene forteller at persongalleriet skal graves frem igjen av serieskaperen i nye utgivelser. Det er bra, for å bruke Eksossolo som coda på historien om Bernard og omgangskretsen, blir som å høre på en ufullstendig symfoni. Lilleeng har skapt et persongalleri vi trenger å følge videre.”

Ryktene om nytt Nebelgrad Blues-hefte er altså helt korrekte, og mens man venter de få dagene som gjenstår kan hele anmeldelsen leses her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.