Publisert Legg igjen en kommentar

Oppsummeringer

I anledning utgivelsen av Forresten 23 og ny bok fra Tor Ærlig har Øyvind Holen oppsummert med å finne fram gamle anmeldelser. Dette er gode oppsummeringer av to lange utgivelseslinjer hos oss, og anbefalt lesning. Alle omtalte titler kan dessuten bestilles fra Jippi kafe. Les oppsummeringen av Forresten her og Tor Ærlig her. De fleste av utgivelsene har fått ganske god omtale og blant Holens mange gode formuleringer plukker vi følgende fra anmeldelsen av Forresten 17 hvor han oppsummerer at Forresten er ”for oss som liker en solid porsjon kanari servert til hummeren.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.