Publisert Legg igjen en kommentar

Undergrunn!

Arne W. Isachsen er en av norges første undergrunnstegneserieskapere – muligens er han den første. I årene fra 1970 til 1972 fikk han publisert noen halv- og ensidere i bl.a Gateavisa, men det var med heftet Mennesker eller betong? – Kampen om Marken utgitt i 1972 at han virkelig gjorde seg bemerket. Gjennom noen hektiske år fram til 1976 produserte han tegneserier som var ulikt noe man hadde sett i Norge tidligere. Innenfor et medium preget av masseprodusert søppel laget Isachsen serier som var både personlige, politiske og lekne. Plutselig viste tegneserier seg å kunne gi uante muligheter for kreative serieskapere. Boken inneholder alt Isachsen laget av tegneserier fra 1972 til han i 1976 ga opp tegneseriemediet til fordel for en karriere som kunstner til nå å være småbruker med høner og islandshester som spesiale. Undergrunn! finner man i Jippi kafe og kan følgelig bestilles der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.