Publisert Legg igjen en kommentar

“Sterke inntrykk”

Seriekritikk har anmeldt Jim Woodrings Værverk til karakteren best. Anmelder Tor Arne Hegna sier blant annet ”Værverk har klare kunstneriske kvaliteter. …. Den skaper sterke inntrykk, og gir en lyst til å dvele ved disse og oppsøke dem igjen. Kanskje ikke så mye for å finne en mening, men helst for å gjenoppleve.” Videre trekkes både historie og tegninger fram og anmeldelsen avsluttes med: ”Jeg må si at jeg finner Woodrings tegnestil ytterst fascinerende. Elegansen i den enkle streken forsterker de underlige og til dels skremmende skildringene. Samtidig er selve layouten så nøktern at bildene i seg selv får en enda sterkere kraft. Jeg tror nok også at dette er blant årets utgivelser som vil bli oftest trukket fram igjen. Man blir ganske enkelt ikke ferdig med den etter kun en gjennomlesning.” Les hele anmeldelsen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.