Publisert Legg igjen en kommentar

«Hyllest til en pioner»

Seriekritikk.no har gjort en grundig gjennomgang av Arne W Isachsens Undergrunn!, og gir den toppkarakter. Etter en lang refleksjon både om serien og dens betydning både i samtiden og for våre dagers serier konkluderer anmelder Tor Arne Hegna; ” Undergrunn! Kan bare anbefales på sterkeste. Det er muligens ikke årets sterkeste leseropplevelse, men den er blant de mest betydningsfulle og obligatorisk for de som har et ønske om å forstå tegneseriemediet og ikke minst tegneseriehistorien bedre. For første gang er en av pionerene innen tegneseriemediets ytterkant i Norge samlet, og dette er serier som tidligere kun har vært å få tak gjennom antikvariater, og i tillegg i svært få eksemplarer.” Les hele anmeldelsen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.