Publisert Legg igjen en kommentar

underholdende og underfundig

”Her er det ei bok som både er underholdende og som på underfundig vis formidler både informasjon og holdninger.” Vårt Land har anmeldt Da jeg reddet verden, og roser både tegning og historie før de konkluderer:

”Humor. Sammen med en knapp tekst får hun formidlet både sitt høystemte kall om å redde verden, og sine etter hvert ganske mange krasjlandinger i virkeligheten. Hun glir smidig som en katt mellom de store eksistensielle temaene og de små, hverdagslige historiene. Og humoren dukker stadig opp – også i form av selvironi.

Vi har full forståelse for at det kan vare vanskelig å få reddet verden. Men for å si med Halldis Moren Vesaas: Det hjelper da litt, nokre få forfrosne, at du er varm. Eller som her: at du er i stand til å formidle viktige forutsetninger i vår mangfoldige verden på en måte så vi både ler og tenker litt mer.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.