Publisert Legg igjen en kommentar

Etterlengtet comeback for Downs

Ronny Haugeland ga seg med serietegning kort tid etter utgivelsen av Den store Ronny Haugelandboka i 2003. Etter det har mange mast på at han skal komme i gang med tegneserier igjen, men han har prioritert rockestjernetilværelse, barjobb, skosalg og bingo. Nå er han imidlertid tilbake som serietegner og fra midten av september entrer vår alles favorittand Dagbladets spalter som gjesteserie. Et lite intervju om saken kan leses i dette intervjuet i Fædrelandsvennen. Ronny har for øvrig nylig flyttet til Oslo, og varter opp med Bingo på Blå 15. september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.