Publisert Legg igjen en kommentar

Forresten 25

Forresten er ute med sitt 25te nummer! Jubilanten framstår fortsatt som vital og levende, og har som vanlig en blanding av kjent og ukjent. Også denne gangen kan flere serier oppfattes som formeksperimenterende, og omslaget av billedkunstneren Øivin Horvei bidrar til å dreie innholdet bort fra de tradisjonelle tegneseriene. Samtidig finner vi flere rutinerte serieskapere blant bidragsyterne; Martin Ernstsen, Ronny Haugeland, Henry Bronken og Andrew Page skulle alle være kjente i Jippisammenheng, og har alle egne utgivelser bak seg på forlaget.

Også denne gang er det plass til noen debutanter, og både Tuva Synnevåg og Chris Stonehill trekker med sine serier linjer både mot animasjon og illustrasjon. I tillegg til å vise fram ny norsk seriekunst presenterer hvert nummer av Forresten smakebiter av utenlandske serier. Dette nummerets utenlandske bidrag er laget av to unge svenske serieskapere som har fått oppmerksomhet langt utenfor Sveriges grenser og allerede er oversatt til flere språk; Joanna Hellgren og Emelie Östergren. Bestill fra Jippi kafe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.