Publisert Legg igjen en kommentar

Leik

Unggutten Leik får tilværelsen sin totalt forandret når han rømmer med et sirkus. Sammen med manesjens fascinerende skikkelser opplever han sitt livs eventyr, med krig, kjærlighet og magi. Med Leik debuterer omsider Trond Ivar Hansen (Nemolom) (f 1968) med sitt eget tegneseriehefte. Leik er en hyllest til klassisk fortellerkunst hvor leseren dras inn i både de store hendelsene og de små tilfeldighetene som styrer livet. Også visuelt henter serien inspirasjon fra de klassiske historiefortellerne, samtidig som den plasserer seg selvsikkert i en moderne europeisk tradisjon. Men først og fremst innehar imidlertid tegnestilen en personlig egenart som gjør serien til en unik utgivelse, ikke bare i Norge, men også internasjonalt.

Trond Ivar Hansen er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen og har vært aktiv som serieskaper i antologien Forresten helt fra første nummer tilbake i 1996. Hans særegne stil og intuitive tilnærmingsmåte til serieskapingen har gjort at seriene hans opp gjennom årenen har fått minst tre, muligens fire tilhengere. Trond Ivar Hansen er en erfaren illustratør, og har i tillegg i en årrekke jobbet som spillutvikler i Funcom på spill som Age of Conan og Anarchy Online. Dette er erfaringer han også drar med seg inn i Leik. Bestill fra Jippi kafe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.