Publisert Legg igjen en kommentar

”Kamuflert genistrek”

”Fem tusen kilometer i sekundet presenterer en relativt kompleks historie i forhold til hva man forventer av en tegneserie. Den har likevel like underholdende trekk som kjente og kjære tegneserier som Rocky, Lucky Luke og Asterix.” Studentavisa i Trondheim, Under Dusken, liker Manuele Fiors nye bok og anmelderen avslutter:

”Da jeg bladde meg gjennom den 143 siders tegneserieboka hang jeg meg kun opp i en ting. Historien er såpass god, og dialogen såpass underholdende, at man rett og slett glemmer hvor god Manuele Fior er til å tegne. Dette er jo, som tidligere nevnt, kunst. Heldigvis kan jeg bla meg gjennom den ti ganger til. Minst.” Les hele anmeldelsen i Under Dusken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.