Publisert Legg igjen en kommentar

Jordelangs med Kolbein

Odd Henning Skyllingstad er endelig tilbake med den tredje samlingen av Kolbeinhistorier. Seriene om den langbeinte frosken Kolbein har en særegen posisjon blant norske tegneserier. Med tilsynelatende enkle og sindige historier formidler Skyllingstad presise betrakninger om livsviktige trivialiteter i et human-amfibisk perspektiv. Kolbeins små opplevelser skildres med finstemt, ettertenksom underfundighet. På sine vandringer over jorder og gjennom skau støter Kolbein på uregjerlige naturkrefter, mannevonde bikkjer, overnaturlige vesener og sin egen avdøde forfar, men når alt kommer til alt er det mest opprivende å ikke få til smakfulle småkaker.

Serien har gått fast blant annet i Nemi, Tommy og Tigern og Drammens Tidende, og var dessuten i en periode gjesteserie i Dagbladet. I Jordelangs med Kolbein samles noen episodiske høydepunkter. Historiene er frittstående, men danner likevel en helhet. Enkelte av seriene er bearbeidet spesielt for samlingen. Bestill heftet fra Jippi kafe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.