Publisert Legg igjen en kommentar

”ein meisterleg forteljar”

Serienett har anmeldt Den krokete kanalen, og fremholder form og estetikk blant annet i den filmatiske stilen: ” Forteljarstilen er filmatisk, men endå meir uroleg og eksperimentell enn det meste du finn innan film. Nærbilete og skiftande perspektiv gir ei nesten paranoid kjensle. Og igjen bruker Estes konsekvent nyanser av blått for å understreke stemninga.” Anmelderen kommenterer likhetstrekk med Den krokete kniv og konkluderer: ”Eg hadde gjerne sett at Estes ga seg i kast med eit nytt tema, men det estetiske er og blir viktigast. Og estetisk er Estes ein meisterleg forteljar.” Les hele omtalen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.