Publisert Legg igjen en kommentar

Hele Rogaland skal lese Hitler, Jesus og farfar

Prosjektet Hele Rogaland leser skal i år distribuere 50 000 eksemplarer av Hitler, Jesus og farfar til innbyggere i fylket. Det er fjerde gang det inviteres til felles leseprosjekt på denne måten, men første gang en tegneserie blir valgt. Les mer her. – Jeg har gåsehud ennå, er kjempestolt og synes det er fantastisk at Rogaland har valgt en tegneserie. Det er også et løft for hele tegneseriemiljøet og tegneserien som sjanger, sier Lene Ask til NRK. Les mer på Stavanger Kulturhus sine sider eller hos NRK Rogalands omtale av tildelingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.