Fia Mia sleppefest!

Seriene om Fia Mia er endelig samlet i bok, og det fortjener selvsagt en fest. Og hvor er det vel bedre å hedre henne enn på Mir! Og selvsagt blir det konsert. Prikkedød er et band helt i Fia Mias ånd. De får hjelp av Angstsemblet som også er et av Fia Mias favorittband.

Rundt årtusenskiftet var Fia Mia dronningen av Grünerløkka og norske tegneseriers kvinnelige stilikon. Fra 1997 til 2002 kom det fire egne hefter med henne i tillegg til at hun gjorde gjesteopptredener blant annet i Forresten, Fidus, Tegn og Gateavisa. Med sine rastafletter, karakteristiske klesdrakt og utadvendte væremåte er Fia Mia en jente det er umulig å ikke legge merke til. Men like viktig i Fia Mias verden er kanskje Knut Q, den litt stille og politisk korrekte Blindernstudenten som alltid stiller opp for henne. Historiene dokumenterer tiden og stemningen på Grünerløkka og i Oslo rundt årtusenskiftet. Musikk, puber, utesteder og samtaletemaer er slik vi husker det.