Publisert Legg igjen en kommentar

”klassisk mindfuck”

”Martin Ernstsen har laget en klassisk mindfuck med Kodok’s Run. Han forkaster like godt hele rutenettet som holder andre tegneserier i tøylene, og breier seg ut i fjorten tosiders tablåer istedet. Det er et grep som stripetegnere og ambisiøse serieromanforfattere tar i bruk iblant, men jeg har aldri sett det blitt gjort gjennomgående som her. Ikke har det blitt vanskelig å lese heller; det er en fryd å følge den lille postfrosken Kodok som beveger seg opp og ned og over sidene mens han svømmer i vann, løper over land og klatrer over fjell for å levere brev.”
Bergens Tidende har anmeldt Kodoks Run til karakteren 5, og konkluderer ”Kodok’s Run er uansett en tidlig Sproingpris-favoritt til neste år.” Les hele anmeldelsen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.