Publisert Legg igjen en kommentar

Ulvene i korridoren

En bekymringsløs ung mann har sin første arbeidsdag i et stort firma. Han kan ingenting og han vet ingenting. Likevel er han aldri i tvil om at han fortjener all den fremgang han kan få. Men kontorlandskapet skjuler mørke hemmeligheter. Den unge mannens første arbeidsdag kan fort vise seg å bli hans siste.

Roy Søbstad ga i 2008 en stor samling med høydepunkter fra karrieren så langt. Nå er han tilbake med hans lengste historie til nå, Ulvene i korridoren. Serien spinner videre på temaer han tidligere har jobbet med. Serieskapningen har imidlertid lenge dreid i en mer kynisk retning, og han har nok sjelden vært mørkere enn her. Likevel er det som alltid plass til mye satire og humor.

Visuelt er Ulvene i korridoren også en videreutvikling fra tidligere serier, og helheten har blitt sikrere og renere enn noen gang. Bestill heftet i Jippi kafe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.