Publisert Legg igjen en kommentar

”Helveteskonkurranse”

Dagens Næringslivs Morten Harper har skrevet en sak om at ”skrekktegneseriene gjenoppstår” og omtaler det nye skrekkheftet fra Egmont (Støkk) sammen med Mr. Mystisk og Ulvene i korridoren.

Å kategorisere disse to utgivelsene som skrekkserier er nok litt underlig, men omtalen av Mr. Mystisk er god og treffsikker: ”Mørke farger og tykk, tung strek med karikerte dyrefigurer skaper en dyster stemning uten å være for skremmende.

Boken håndterer døden fantasirikt og livsbejaende, men også som en realitet man må forholde seg til. Legg den på nattbordet til ungen, eller les boken sammen med den som er lettskremt. ”Mr. Mystisk” leverer grøss som betyr noe.”

Omtalen av ”Ulvene i korridoren” er noe mer variert, men også Roy roses for det visuelle: ”Han har en elegant karikert strek og får enkelt og effektivt frem kontrasten mellom kontorets lyse dag og mørke kveld.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.