Publisert Legg igjen en kommentar

Det krokete sporet

Med Det krokete sporet avslutter norsk-amerikanske Max Estes sin krokete trilogi. De to første bøkene i serien, Den krokete kniv og Den krokete kanalen overrasket mange serielesere med sin forfriskende lek med krimsjangerens virkemidler, og bøkene har fått oppmerksomhet også utenfor Norge.

De tre bøkene er uavhengige historier satt i forskjellige miljøer, og visuelle og fortellermessige løsninger utforskes. Den krokete kniv foregikk i en storby, mens Den krokete kanal la handlingen til Amsterdam. Den nyeste boka, Det krokete sporet, bringer med seg elementer fra Den krokete kniv, men har lagt handlingen til et tog i et snødekt vinterlandskap. Som de to første bøkene kretser handlingen rundt flere personer med uærlige motiver på jakt etter samme bytte.

Visuelt er kanskje boka Estes mest formfullendte til nå, og naturbildene danner et perfekt bakteppe til historien. Sluttresultatet er blitt en utgivelse av internasjonalt format med en gjennomført helhet i både manus og tegning. Bestill fra Jippi kafe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.