Publisert Legg igjen en kommentar

”Antologien som kom for å bli”

”Jeg kommer nok alltid til å like Forresten. Hvordan kan man mislike et blad som ga oss Prima Sekunda, Finn Finn Finn og Jason?” Slik innleder Bergens Tidendes Walter Wehus sin anmeldelse av Forresten 26. I gjennomgangen av bladet trekker han blant annet fram bidragene fra Roy Søbstad, Martin Ernstsen og gjesteserien fra Lamelos.

Og han konkluderer: ”Med sin 26. utgivelse er det tydelig at «Forresten» har funnet sin form. Tegnerne er halvetablerte, noen med utgivelser bak seg, og flere navn går igjen fra nummer til nummer. Men antologien kan stadig by på overraskelser i form av en ny favoritt – norsk eller utenlandsk – som du aldri før hadde hørt om.” Les hele anmeldelsen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.