Publisert Legg igjen en kommentar

”Hvordan takler en vitsetegner døden?”

Dette spørsmålet innleder Dagbladets omtale av Karstein Volles skjebner, og svaret ser ut til å være positivt. Spesielt roses boka for tegninger og den visuelle utformingen. ”Tegningene er like gjennomførte som alltid, men mer skraveringer og skyggelegginger passer utvilsomt bedre til det mørke innholdet. ” Og videre: ”Formatet er nett og delikat og utsmykket med uvanlig stilige hodeskaller. Volle har også flere enkeltstående illustrasjoner inni boka, sorte på mørkegrønt papir, som gir fine overganger mellom de ulike delene.” Les hele anmeldelsen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.