Publisert Legg igjen en kommentar

”En tegneserie som setter livet i perspektiv”

Dagbladet har anmeldt Syklus og roser både tekst og tegning. Spesielt får Kilian Eng god omtale: ”Fargebruken er også uhyre elegant utført. Fargene beveger seg fra det helt mørke, til duse pastelltoner og gir tegningene det ekstra krydderet god fargelegging skal. Den tekstløse framstillingen passer perfekt til historien. Det blir en nesten meditativ måte å se på menneskets undergang og livets fortsettelse på. Og til den svært sympatiske prisen femti kroner er det ingen grunn til å ikke få med seg denne utgivelsen.” Les hele anmeldelsen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.