Publisert Legg igjen en kommentar

Eremitt er årets vakreste tegneseriebok

Martin Ernstsens Eremitt vant gull i klassen for tegneserier under Grafills kåring av årets vakreste bøker. I juryens begrunnelse heter det: «Boken har et eget og unikt billedspråk. Det er tydelig at dette er en historie som ønsker å bli fortalt. Den er styggfin og forførende, illustrasjonene er utrendy og virker genuine. Det ser ut som om vannfargeteksturen henger igjen i trykken. Omslaget fungerer ellers godt til historien, med elementer fra handlingen. Velgjort bok der papirvalg, omslagsmateriale og format henger tydelig sammen.»

Les mer om prisen og andre vinnere her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.