Publisert Legg igjen en kommentar

Made in Karasjok

Henry Bronken ble med som ”legefrue” til Karasjok i et halvt år. Oppholdet ble grundig dokumentert, og resultatet foreligger nå i form av 133 sider tegneserie – Made in Karasjok.

I tegneserien beskrives lokalsamfunnet, relasjonen mellom Henry og samboeren, og den spirende starten på livet til deres ufødte datter (som senere fikk æren av å hjelpe Henry med omslaget til boken). Vi får dokumentert serieskaperens monotone liv i Finnmark og streben etter å skape serie. Med på lasset til Karasjok fulgte også Henry Bronkens velkjente fantasivenner Deppedust og Lykketosk.

bilde_karasjok_omslag_stor_side_01

Den strenge og planlagte dramaturgien fra Bronkens tidligere serier er i Made in Karasjok byttet ut med en mer umiddelbar tilnærming. Den er skrevet som en dagbok der hverdagslige opplevelser blandes med ville situasjoner, komikk og surrealistiske innfall. Her finnes også i større grad enn tidligere grublinger og betraktninger rundt kunst, tegneserier og eget liv.

Bestill fra Jippi kafe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.