Publisert Legg igjen en kommentar

Stumtjener

CoverStumtjenerGulWeb

Etter fire og et halvt års arbeid er Håvard S. Johansen ute med sin kompromissløse 200-siders bok STUMTJENER. Her bringer han norske tegneserier inn på nye områder og temaer.

En ung mann overrumples av et mørke. En ung kvinnes fortvilte forelskelse. Et perfekt samfunn forandres for alltid. Tre historier blir til én i denne psykologisk-apokalyptiske grafiske romanen. Her handler det om menneskers kaotiske søken. Om utfordringene i kommunikasjonen mellom oss. Og om formene vi skaper, som ender med å dominere oss.

I boka rendyrkes en spontan og levende visuell stil. Penne¬tegningene som fyller sidene er løsere i formen enn det Håvard S. Johansen tidligere har vært kjent for. Denne tilnærmingen, tegnet direkte på papiret og fullstendig uten skisser, gir rom for et sterkt personlig uttrykk og stor dybde i karakterskildringene. Villskapen i tegningene bekrefter uforutsigbarheten i historiene, i skarp kontrast til den stramme fortellerformen.

Håvard S. Johansen (f 1977) har tidligere utgitt over 20 korthistorier i forskjellige antologier. I 2010 debuterte han med boka STOP.REC.FFWD, til strålende kritikker.

Bestill fra Jippi kafe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.