Publisert Legg igjen en kommentar

Oslo Comics Expo 2014

Oslo Comics Expo arrangeres denne helga, og som vanlig er det nok av gode argumenter for å innfinne seg i området rundt Serieteket. Peter Bagge står øverst på en meget sterk gjesteliste, og programmet har også to jippiposter med presentasjon av Håvard Johansens Stumtjener og Ida Neverdahl som intervjues av Øystein Runde blant annet om Moskva. Jippirelaterte tegnere er også en rekke andre steder i programmet. Først på morgendagens store event på Serieteket hvor en liten kjerne av tegnere (blant annet  Jens K Styve, Trond Ivar Hansen og Martin Ernstsen) skal tegne 24 sider på 24 timer. Og selvsagt blir det Jippistand i markedsteltet på lørdag også. Les mer på festivalens hjemmeside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.