Publisert Legg igjen en kommentar

Høstlista er klar

Etter en god, varm og lang sommer begynner høstens utgivelser fra Jippi å nærme seg trykkeriet. Ikke mindre enn seks utgivelser er på gang ved novembertider. Og som alltid er det bøker som det er verdt å glede seg til.

Tor Ærlig er klar med Hele greia, en ordløs serie hvor han fabulerer om beboerne i en boligblokk som blir utsatt for byfornyelsesprosjekt.

hele greia forside

Fra Øyvind Lauvdahl og Jens K Styve kommer Kinatown, en fascinerende tegneserienovelle fra utkantnorge og oppfølgeren til den kritikerroste Torsken Bel Air. Sommerferien har begynt, men når nabolagets detektiv får et oppdrag som angår de voksnes verden, kan leken være over.

Christian Hartmann har i mange år vært en favoritt i Forresten, og debuterer endelig med Rom for forbedring. Som med seriene hans i Forresten dreier det seg om finslepen satire. Denne gangen er temaet samlivsproblematikk og naboskap i forstaden.

rom for forside

Bokdebutant er også Xueting Yang som kommer med Et annet sted. Xueting er opprinnelig fra Kina, men bor i Oslo. Hun har også gått på Kunst og håndverkskolen her. I serien beskriver hun på eventyraktig vis det å flytte fra Kina til Norge. Visuelt henter hun inspirasjon både fra klassisk kinesisk tradisjon og moderne vestlig tradisjon.

Dessuten kommer Martin Ernstsen med en tykk samling selvbiografiske serier hentet fra fanzinene Du snakker til feil person.

Og Forresten kommer med sin utgave nummer 28!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.