Publisert Legg igjen en kommentar

«visuelt sterk albumdebut»

Serienett har omtalt Hundedagar og skriver blant annet: «Framfor alt er Anja Dahle Øverbye ein visuell forteljar, og her er ho på veldig trygg grunn. Streken hennar er jamn, vakker og flyter godt. Ho let dei enkle, men uttrykksfulle bileta fortelje i størst mogeleg grad. Vestlandsnaturen er eit praktfullt bakteppe som forsterkar både skjønnheita og dramaet i historia.» Anmeldelsen konkluderer med at Anja Dahle Øverbye er «ein av dei mest originale og heilstøpte nye serieskaparane våre». Les hele anmeldelsen her.

Seirenett har også gjort et intervju som kan leses her, og publisert Lyderhorns positive anmeldelse, hvor anmelderen blant annet kaller serien «en flott oppvekstskildring fra Nordvestlandet» og konkluderer med en anbefaling. Den kan leses her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.