Publisert Legg igjen en kommentar

«Formsterk debut»

Empirix har anmeldt Omrokering og reflekterer litt over heftets posisjon i moderne tegneserietradisjon ved innledningsvis å stille spørsmålet: «Er en tegneserie en tegneserie hvis den hverken inneholder handlende individer eller en bærende historie?» Anmelder Erle Marie Sørheim besvarer spørsmålet positivt og trekker også fram Richard McGuires «Here» som en serie i denne kategorien. Videre konkluderer hun med at heftet er «et spennende og vakkert eksperiment, eller kanskje heller en lek, med tegneseriemediets elementer.» Les hele anmeldelsen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.