Publisert Legg igjen en kommentar

Omrokering på Serienett

Serienett har anmeldt Omrokering og under overskriften «Kaos med system» innleder anmelder Trond Sätre med å kalle heftet for «en fantasifull lek med bilder og tekst». Videre konkluderer han med at Tim Ng Tvedt er «et serieskapernavn for framtiden, og fortjener å bli lagt merke til». Les anmeldelsen her.

Videre på Serienett finnes Kristian Hellesunds anmeldelse av samme hefte fra Bergensavisen Sydvesten. Den kan leses her, og konkluderer med at Omrokering «er en flott debut, og den viser at Tim Ng Tvedt er et navn å følge med i tegneserienorge.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.