Publisert Legg igjen en kommentar

Sleppefest Mellom planeter og Forresten 30

Ny bok av Sigbjørn Lilleeng og 30 nummer av Forresten fortjener feiring.

mellomplaneter-forside
Sigbjørn Lilleeng er endelig ute med ny tegneseriebok og i ”Mellom planeter” tar han med oss på en reise både mellom planeter og inn i en formørket sjel. Hvordan forholde seg til omverdenen, sine medmennesker og de situasjonene man havner i? I “Mellom planeter” foregår livet på et romskip der menneskene heller reiser fra noe fremfor å reise til noe. Hovedpersonen Mikael arbeider med vedlikehold på skipet som preges av et hierarkisk system. Gjennom sitt arbeide oppdager han at ikke alt er som det bør være med fartøyet.

Samtidig med Mellom planeter kommer Forresten med sin utgave nummer 30. Rundt tall feires med ekstra tykk utgave på 160 sider. Og som vanlig er antologien full av nye norske serier.

Omslaget er denne gang laget av Anja Dahle Øverbye som vant prisen for beste norske serie tidligere i år for Hundedagar. Hun og Brageprisnominerte Anders Nordmo Kvammen er begge kjent for selbiografiske serier, men beveger seg her ut i verdensrommet med en personlig science fiction-historie i to deler.

Resten av stjernelaget denne gangen utgjøres av Martin Ernstsen, Andrew Page, Kirjan Waage, Karstein Volle, Tim Ng Tvedt, Tor Ærlig, Trond Ivar Hansen, Ronny Haugeland, Xueting Yang, Øystein Runde, Øyvind Lauvdahl, Berliac, Ida Neverdahl, Anders Nilsen, Audun Gjerdi, Frøydis Sollid Simonsen, Erlend Peder Kvam, Inka Léontine, Katarina Caspersen, Lobotom og Milan Benza.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.