Publisert Legg igjen en kommentar

Los Angeles

Etter at Ida Neverdahl og Øystein Runde ble kjent med hverandre i Moskva, lagde de en reiseskildring om bestevennskap, gopniks, Putin og undertrykt homofili. Suksessen gikk dem til hodet, så nå er de to tilbake med nytt reisebrev.

Denne gangen er den PR-kåte ekstroverte Ida og den sjenerte Øystein i Los Angeles – alle plastikkoperasjoners Betlehem. Ida vil ha suksess og bli kjent med amerikanske tegneserieskapere, mens Øystein bare vil henge med nerdevenner fra Oslo og lage dokkefilm. Klarer de umake tegnevennene å erobre Amerika? Og hvem er den oransjehudede mannen som stirrer lengselsfullt på dem fra buskene?

Med gjestestjerner som Viktoria Winge, Jesse Moynihan og Jack Black er Los Angeles en emosjonell berg-og-dal-bane fra to av Norges aller mest allsidige og boltreglade tegneserieskapere.

Ida Neverdahl står bak stripeseriene Gelé, Puma og boka I’m a girl, it’s fantastic, og har akkurat fullfinansiert sin første kickstarterkampanje for en bokutgivelse i USA. Øystein Runde står bak tegneseriebøker som Margarin, Olav Sleggja og Bjartmann. Hans nyeste bok er en faktabok for tiåringer, Stamceller – kroppens superheltar.

Bestill boka her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.