Publisert Legg igjen en kommentar

Hjertemosaikk 4

Endelig er Tor Ærlig tilbake med et nytt nummer av Hjertemosaikk. Som i de tidligere numrene leker og eksperimenterer han med seriemediet, og viser seg som den mesterlige serienovellekunstneren han er. Med serieromanen Ser du meg nå? posisjonerte Tor Ærlig seg i norske tegneseriers toppdivisjon. Både volum og ambisjonsnivå gjorde boka til et unikt prosjekt i norsk serieverden, og den fikk strålende kritikker av en samlet presse. Denne våren er han aktuell med en ny tegneserieroman; 90’s love song.


Tor Ærlig begynner å få en stor produksjon, og framstår som den store historiefortelleren i nye norske tegneserier. Også i Hjertemosaikk 4 møter vi nye menneskeskjebner og underlige episoder som ser ut til å komme fra en nærmest utømmelig kilde av tegneserieideer. Og i historien På dypet får vi igjen en ypperlig oppvekstskildring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.