Publisert Legg igjen en kommentar

Lansering av Seriekritikk.no

God seriekritikk er dessverre mangelvare i Norge for tida, og at Telemark tegneserieverksted nå lanserer nettsida Seriekritikk.no må derfor ses på som en strålende nyhet. Nettsida har som slagord at de tar tegneserier på alvor, og det merkes lett på den første samlingen av anmeldelser som er lagt ut. Blant omtalte serier finnes flere jippiutgivelser. Her finnes blant annet omtale av Møkkajentene, Hjertemosaikk 1, Torsken Bel Air og Negativ (alle kategorisert som «Klassikere»). Og her finnes også omtale av Ser du meg nå?, Hitler, Jesus og farfar og Askeladden og risen som ikke hadde noe hjerte på seg (alle kategorisert som «Høydepunkter»). Flere av anmeldelsene har tidligere vært å finne på tegneserier.no, men tåler definitivt å leses igjen. Ta derfor turen til Seriekritikk.no og lær både om disse og andre gode serieutgivelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.