Publisert Legg igjen en kommentar

«Mad Men»

Under overskiften Mad Men hadde Morgenbladet julaften en dobbeltanmeldelse av Fugløya og Bendik Kaltenborns Serier som vil deg vel. Om Fugjøya konkluderer anmelder Erle Marie Sørheim: «Fugløya viser at Ernstsen har hatt en formidabel utvikling både som tegner og historieforteller de siste årene. Uttrykket er mer voksent, tegningene er mer forseggjort og intrigene har sterkere psykologisk nedslagskraft. Fortellingen har en cinematisk kvalitet som hensetter en til et slags kvinneløst, bergmansk Fårö. Dette er mennesker som ikke trives i åpne landskap, kanskje ville de aldri ha trivdes i det hele tatt, men Ernstsen har klart å gjøre dem ytterst gjenkjennelige og sårbare.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.